YİNE VE YENİDEN: RETRO SAÇ MODELLERİ

retro saç modelleri
 2014 yılının trendlerinin kendini göstermeye başladığı şu dönemlerde bu yılın saç modellerinin nasıl olacağı konuşula dursun kendi tarzını ve farkını yansıtmak isteyen bayanlara bir önerimiz olacak: Retro saç modelleri.

  40'lı ve 50'li yıllardan itibaren gördüğümüz retro saç modelleri adeta yeniden hayat bulmaya başladı. Peki retro saç modeli nedir, retro saç modelleri nelerdir, retro saç modeli nasıl yapılır kısaca bunlara bi göz atalım.





  Eski filmlerden unutulmaz sahneleri aklımıza getirdiğimizde şüphesiz hepimizin de aklında kalan retro saç modelleri olacaktır. O zamanlar hayli moda olmuştu gerçekten. Unutulmayan bir şey de modanın çizdiği yol olsa gerek. Gün geçmiyor ki farklı bir şeyler çıkmasın karşımıza. Bununla da yetinmiyoruz geçmişe dönüp modayı tekrar yorumluyoruz adeta. Retro saç modelleri de aynı şekilde bu senenin yeni moda saç stili olacağa benziyor. Kadının masumiyetini ve asaletini ortaya koyan retro saç modelleri cesaret timsali olacak. Hiç kuşkusuz bu saç modelleri güzelliğinize güzellik katacak.

 Peki evimizde nasıl retro dalgalı saç modeli yapacağız? Hiç endişelenmeyin ihtiyacınız olan sadece düzleştirici, maşa, tarak ve jöle.
       Biraz araştırdıktan sonra şu videoyu sizlerle paylaşmak isterim.



0 yorum: