GELİNLİKLE FOTOĞRAF FİKİRLERİ


fotoğraflar


  Evlenmeye karar verdiniz ve sıra geldi gelinlik seçimine. Elbette biraz stresli bir o kadar da yorucu ama en güzel ve mükemmel dediğiniz gelinliğinizi aldığınızda eminim sizden mutlusu olmayacaktır. Hayatınız boyunca bir kere giyeceğiniz o gün ise sizin büyük gününüz olacak ve en güzel fotoğrafları almak için inanılmaz sevinçli olacaksınız.Fotoğraflar da düğünlerin bir o kadar önemli parçasıdır. Muhtemelen sizlere az da olsa ilham kaynağı olacak bu muhteşem resimlere bir göz atmanızda fayda var.



1. İyi Bir Işıkla Fırfırlarınızı Gösterin:
fırfırlar
Yaratıcı olsun! Gelinliğinizi giydiniz meraklı gözlerle pencereden bakıyor gibisiniz. Gelinliğinizin fırfırlarının full efekt içinde nasıl göründüğüne bir bakın.

2. Fermuar Kapatırken:

fermuar kapatırken
Eğer fermuarlı bir gelinliğiniz var ve duyguların en yoğun yaşandığı o hazırlanma anınızda anneniz veya yakın bir arkadaşınızın yardımını alırken çekildiğiniz fotoğrafınızdaki o duyguyu her baktığınızda hatırlayacağınızdan hiç şüphem yok.



3. Belden Aşağısı:

alt kısım
Şıklığınız ve asaletinizle ziyaretçilerin gözlerini kamaştırırken gözler sadece yüzünüzde olmayacak. Gelinliğinizin belden aşağısındaki o görkemli görünümü fotoğraf karesine almamak olmaz herhalde.


4. Askı Üzerinde:

askıda
Askı üzerinde fotoğraf çekmek artık gerçekten popüler. Tarz bir resim sahibi olmak istiyorsanız adeta fırtına öncesi sessizliği anlatan böyle bir resim çekmek harika olacaktır.


5. Onunla Birlikte:

birlikte
Gelinliklerin arkadan görünüşü gerçekten çok etkileyici. Şanslı hisseden eşinizle birlikte uzaktan veya yakından (size kalmış) veya yürürken yüzünüzdeki sıcacık gülüşünüzle birlikte arkaya bakarken bir fotoğraf almak gayet sempatik olacaktır.


6.Nedimeler ve Siz:

nedimeler
Hazırlıklarınızı yaparken nedimelerin etrafınızda fır döndüğü, eteğinizin katlarını ve pilelerini düzeltirken bir fotoğraf almayı sakın unutmayın derim.


7. Düğmeler:

düğmeler
Gelinliklerde görmeyi sevdiğim muhteşem detaylardan biri de düğmeler. Birer inciye benzer düğmelerinizin bir fotoğrafını çekmenizi öneriyorum.


8. Duvak Kaldırılırken:

duvak
Düğünde en büyüleyici anlardan biri de duvağın kaldırıldığı andır. Özellikle muhteşem bir fotoğraf için bu anı mutlaka tekrar etmelisiniz.


9. Birlikte Yürürken:

yürürken
Hayatınızı birleştireceğiniz kişiyle kesinlikle uzun bir yola giriyorsunuz. E haliyle bu anın nostaljik bir havada fotoğrafının çekilmesi kaçınılmaz olacaktır.


10. Ayaklarınızın Yerden Kesildiği O An:

kucakta
Akıllı ve tatlı bir çekim için ayaklarınızı dizden kaldırarak o ölümsüz anı yakalamalısınız.


11. Kuyruğunuzla Dış Çekim:

dış çekim
Doğaya karşı tezat, daha da şok edici! Doğal bir ortamda kuyruğun yol üzerinde uzandığı o zarif hali.


12. Tarlatan İle Oturmak:

otururken
Tarlatan ile yatağınızın üzerinde otururken bütün düğün boyunca belki de gözükmeyecek ayakkabılarınıza da bir şans vermiş olacaksınız.


13. Yukarıdan Çekim:

yukarıdan
Fotoğraf çekimlerinizde önden, arkadan ve yandan hepsini denediniz unuttuğunuz tek şey yukarıdan çekim. Yukarıdan çekim ile hem kendinize hem de gelinliğinize farklı bir perspektif kazandırabilirsiniz.


14. Yalnız Çekim:

yalnız
Sessiz ve sakin bir ortamda yalnız fotoğraf çekinmeyi de unutmayın. Düşünceli bir bakış atmayı da eksik etmeyin sakın.


15. Dans Ederken:

dans
Flaşların altında ilk dansınızı ederken fotoğrafçınızdan sadece sizi odaklayan resimler almasını isteyin. Çevrenin önemsiz, bulanık olduğu kimseyi umursamaz gibi göründüğünüz mutluluk tablosu.


16. Yürürken:

yürürken
Elinizde çiçeğinizle birlikte ağır adımlarla yürürken fotoğraf almayı eksik etmeyin.


17. Güneş Işığını Yakalayın:

gün ışığı
Gün batımı anında ışığı avantaja çevirin. Akşam güneşi elbisenizi ve duvağınızı aydınlatırken bu gün batımını kaçırmayın.

0 yorum: